تهیه قهوه با فرنچ پرس : 1401/07/25

 یکی از روش‌هایی که قهوه با کیفیت و البته خوش طعم به ما می‌دهد، تهیه قهوه به کمک فرنچ پرس است. 
این ابزار که در واقع برای جداکردن آب گوجه اختراع و از آن استفاده میشده بعدها تغییر کاربری داد و برای دم کردن انواع نوشیدنی به خصوص قهوه مورد توجه قرار گرفت
تهیه قهوه با فرنچ پرس بسیار ساده است، کافی است چند دقیقه از زمان خود را برای داشتن یک قهوه خوش طعم صرف کنید.

حتما تهیه‌ی ‌آسان قهوه با فرنچ پرس یک تجربه‌ی لذت‌بخش برای شما خواهد بود.
فرنچ پرس، ظرفی استوانه‌ای با پیستون و دارای یک صفحه‌ی فیلتر داخلیه که قهوه آسیاب شده را که غوطه‌ور در آب داغ را جدا میکند

و نوشیدنی نهایی را به سادگی می‌توانید از اون خارج و نوش جان کنید، این سادگی در حقیقت زیبایی فرنچ پرس است و روزانه بسیاری از مردم دنیا از این روش دم‌آوری قهوه خود را آماده می‌کنن.
قسمت اصلی ماجرا، آسیاب کردن است که اگر آسیاب ندارید کافیه اون رو به آلبا بسپارید و اگر از آسیاب خودتون استفاده میکنید سایز درشت رو براش انتخاب کنید

در فرآیند تهیه قهوه با فرنچ پرس کنترل بیشتری روی درجه حرارت آب و مدت زمان وجود دارد و به همین دلیل می‌توانید کاملا براساس سلیقه خودتان قهوه را درست کنید.

طرز تهیه قهوه با فرنچ پرس:

ظرف را روی یک سطح خشک و صاف قرار بدین. به ازای هر ۲۰۰ گرم آب، دو قاشق غذاخوری سرپُر( حدود ۱۲ گرم) قهوه را داخل ظرف بریزید.
آب داغی که کاملا به نقطه‌ی جوش نرسیده را در فرنچ پرس بریزید حدود ۲ دقیقه بعد، کمی به آرامی قهوه را هم بزنید بعد از حدود ۳تا ۴ دقیقه پیستون را داخل فرنچ پرس گذاشته و به آرامی به سمت پایین فشار بدین،
بعد از هر بار استفاده، ظرف رو با آب و مواد شوینده ملایم بشورین و کاملا خشک کنین تا دستگاه فرنچ پرستون همیشه سالم بمونه.