دستورالعمل پیشنهادی جهت عصاره‌گیری قهوه

در طراحی ترکیب استانبول هدف، دستیابی به قهوه‌ای است که توسط یکی از روش‌های سنتی نوشیدن و دم‌آوری قهوه در ایران، ترکیه و دیگر کشورهای خاورمیانه، به روش جذوه یا همان قهوه ترک دم‌آوری می‌شود. در این ترکیب سعی کرده‌ایم طعم قهوه در فنجان نهای شما یادآور حسی آشنا از قهوه‌هایی باشد که همیشه گرم‌کننده جمع‌های خانوادگی‌مان بوده است

در طراحی ترکیب استانبول هدف، دستیابی به قهوه‌ای است که توسط یکی از روش‌های سنتی نوشیدن و دم‌آوری قهوه در ایران، ترکیه و دیگر کشورهای خاورمیانه، به روش جذوه یا همان قهوه ترک دم‌آوری می‌شود. در این ترکیب سعی کرده‌ایم طعم قهوه در فنجان نهای شما یادآور حسی آشنا از قهوه‌هایی باشد که همیشه گرم‌کننده جمع‌های خانوادگی‌مان بوده است
دریافت مزه‌ای
زیاد متوسط کم
شیرینی
ترشی/اسیدیته
تلخی
دریافت حسی
زیاد متوسط کم
وزن
ماندگاری