تهیه قهوه با آئروپرس، یکی ازروشهایی است که میتواند یک قهوه با کیفیت و لذتبخش را برای شما فراهم کند.
این روش دمآوری بر پایه غوطهوری قهوه و فیلترهای مخصوص است. اگر بخواهیم به زبان ساده بیان کنیم، در این روش قهوه در آب غوطهور و سپس با فیلتر کاغذی به خوبی فیلتر میشود.
دستگاه آئروپرس توسط آلن آدلر اختراع شد و در حال حاضر یکی از بهترین روشهای دمآوری است. آدلر که نسبت به درست کردن یک فنجان قهوه خوب و کنترل بر روی میزان تلخی و اسیدیته قهوه بسیار حساس بود با ابزاری که در اختیار داشت این وسلیه را اختراع کرد. این وسیله با فشار آب و پودر قهوه را باهم ترکیب کرده و یک قهوه بسیار عالی را می توان با آن تهیه کرد.
روش تهیه قهوه به کمک آئروپرس :
آب را تا ۹۰ الی ۹۴ درجهی سانتیگراد گرم کنید. اگر به کتری برقی با قابلیت تنظیم دما دسترسی ندارید، آب را جوش بیاورید و برای ۲ دقیقه اجازه دهید خنک شود.
فیلتر را بشویید: فیلتر کاغذی را درون محفظه قرار دهید و با آب داغ آن را آبکشی کنید. به این شکل طعم و بوی کاغذی فیلتر از بین میرود.
۱۲ تا ۱۴ گرم قهوه را آسیاب کنید. کمی درشت تر از اسپرسو و موکا پات اگر قهوه موردنیاز را ندارید میتوانید این بخش را به آلبا بسپارید.
درون محفظه خالی ابزار، قهوه آسیاب شده را بریزید
مقدار قهوه مصرفی را در ۱۶ تا ۱۸ ضرب کنید و به اندازه عدد نهایی به قهوه داخل ابزار به آرامی آب اضافه کنید.
در انتها اهرم ابزار را بر روی آن گذاشته و با فشار دلخواه عصاره را خارج کنید
در طول دمآوری کمی با هم زدن پیچیدگی بیشتری به نوشیدنیتون بدهید.
در تهیه قهوه به کمک آئروپرس مانند دانه قهوه، نوع آسیاب، دمای آب و زمان دم کشیدن، همگی عوامل موثری برای داشتن یک قهوه با کیفیت است، قهوه آلبا باتوجه به تنوع در آسیاب و رست در کنار کیفیت بالامیتواند یک قهوه مناسب و مطبوع را به شما بدهد.