سر فصل های دوره تجربیاتی برای دم آوری:

  • شناخت کامل آب
  • سختی آب
  • تاثیر آب بر روی طعم و مزه
  • شناخت کامل اسپرسو
  • بهترین روش کالیبر اسپرسو
  • عصاره گیری اسپرسو
  • طعم و مزه در اسپرسو
  • جدول عصاره گیری
  • نگاهی به برشته کاری و تاثیر آن بر روی عصاره گیری
  • دستگاه اسپرسو ساز
  • کنترل فشار در دستگاه اسپرسو
  • آسیاب ها
  • سرعت و دقت تیغه
  • بررسی مزه ها
  • بررسی طعم ها
  • کاپینگ و امتیاز دهی
  • قهوه دمی و روش های دم آوری
  • کنترل دم آوری
  • بهترین حالات عصاره گیری در قهوه های دمی

اطلاعات دوره:

  • مدرس: یاشار کریمی
  • هزینه دوره: ۶،۰۰۰،۰۰۰ تومان
  • تاریخ برگزاری: ۲۹،۲۸،۲۷ فروردین ماه ۱۴۰۲

فرم ثبت نام دوره: