
سر فصل های دوره تجربیاتی برای دم آوری:
- شناخت کامل آب
- سختی آب
- تاثیر آب بر روی طعم و مزه
- شناخت کامل اسپرسو
- بهترین روش کالیبر اسپرسو
- عصاره گیری اسپرسو
- طعم و مزه در اسپرسو
- جدول عصاره گیری
- نگاهی به برشته کاری و تاثیر آن بر روی عصاره گیری
- دستگاه اسپرسو ساز
- کنترل فشار در دستگاه اسپرسو
- آسیاب ها
- سرعت و دقت تیغه
- بررسی مزه ها
- بررسی طعم ها
- کاپینگ و امتیاز دهی
- قهوه دمی و روش های دم آوری
- کنترل دم آوری
- بهترین حالات عصاره گیری در قهوه های دمی
اطلاعات دوره:
- مدرس: یاشار کریمی
- هزینه دوره: ۶،۰۰۰،۰۰۰ تومان
- تاریخ برگزاری: ۲۹،۲۸،۲۷ فروردین ماه ۱۴۰۲