سر فصل های دوره تجربیاتی برای دم آوری:

  • تاریخچه
  • نژادها و گونه ها
  • اینفوگرافی قهوه
  • مراحل کاشت و برداشت
  • روش‌های فرآوری
  • بسته بندی
  • نگاهی به برشته‌کاری
  • روش‌های عصاره‌گیری
  • ساختار دستگاه اسپرسو
  • ساختار آسیاب
  • ابزارهای دم‌آوری
  • طعم‌ها و مزه‌ها
  • اسپرسو و شیر
  • فوم گیری
  • نظافت

اطلاعات دوره:

  • مدرس: یاشار کریمی
  • هزینه دوره: ۳،۰۰۰،۰۰۰ تومان
  • تاریخ برگزاری: ۲۷،۲۶ بهمن ماه و ۳،۴ اسفند ماه ۱۴۰۱

فرم ثبت نام دوره: