
سر فصل های دوره تجربیاتی برای دم آوری:
- تاریخچه
- نژادها و گونه ها
- اینفوگرافی قهوه
- مراحل کاشت و برداشت
- روشهای فرآوری
- بسته بندی
- نگاهی به برشتهکاری
- روشهای عصارهگیری
- ساختار دستگاه اسپرسو
- ساختار آسیاب
- ابزارهای دمآوری
- طعمها و مزهها
- اسپرسو و شیر
- فوم گیری
- نظافت
اطلاعات دوره:
- مدرس: یاشار کریمی
- هزینه دوره: ۳،۰۰۰،۰۰۰ تومان
- تاریخ برگزاری: ۲۷،۲۶ بهمن ماه و ۳،۴ اسفند ماه ۱۴۰۱